AutoFirst helpt je om het ware potentieel van
jouw garage ten volle te benutten

Expertise

Gesteund door erkende partners, kan elke AutoFirst garage zijn klanten de snelste service garanderen, bijgestaan door de meest ervaren experts.

Netwerk

Als AutoFirst garagist maak je deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Onafhankelijkheid

AutoFirst biedt zijn services aan, daar waar je ze nodig hebt. Niet meer, maar ook niet minder. Verder behoud je de volledige controle over je garage.

Geniet van alle voordelen van het AutoFirst netwerk voor slechts € 125/maand!

Alle voordelen van AutoFirst

picto_brandidentity

Brand identity

Afhankelijk van de gekozen graad van personalisatie, wordt je garage in een nieuw jasje gestoken. Herkenbaar voor iedereen, aantrekkelijk voor je klanten.

Website

Dankzij geolocatie-technologie zoals Google Maps krijgt je klant meteen te zien waar je bedrijf zich bevindt zodat hij nog sneller zijn weg naar je vindt.

Promomateriaal

AutoFirst levert regelmatig promomateriaal aan om je diensten extra in de verf te zetten, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief en seizoensgebonden promoties. Zowel digitaal als print.

Loyaliteitsprogramma

Als AutoFirst garagist heb je een streepje voor bij mijngrossier.be. Onderdelen worden in een mum van tijd geleverd en bestellingen worden beloond met een voordelig puntensysteem.

Training op maat

AutoFirst bereidt je voor op de toekomst door je voordelige trainingen aan te bieden bij Automotive Academy.

Jaarlijks event

De jaarlijkse AutoFirst bijeenkomst is de uitgelezen gelegenheid om nieuwe inzichten met collega’s te delen en meer te weten te komen over de acties van het komende jaar.

Kwaliteitsgarantie

Door je aan te sluiten bij AutoFirst, verbind je je tot het AutoFirst Kwaliteitscharter. Zo wordt je uitstekende service officieel erkend.

Geniet van deze voordelen
voor slechts € 125/maand!

Profiteer van de telefonische ondersteuning door Sergoyne Diagnostic. Deze telefonische assistent helpt je bij al je vragen over technische problemen, het vervangen van onderdelen en diagnostische tools.

Onze partners

Automotive Academy

Ware professionals onderhouden hun kennis. En kennis vraagt om erkenning. Daarom is Automotive Academy in België de trotse partner van AutoFirst om je de kans te geven om je als lid voordelig bij te scholen. Naast opleidingen kunnen AutoFirst-monteurs gebruik maken van de hotline van GMTO, voor bijvoorbeeld moeilijk oplosbare storingen in de elektronische systemen van de auto.

Mijngrossier.be

Het snelste en meest betrouwbare systeem voor onderdelen en gereedschappen voor autobedrijven. Garages kunnen hun materialen snel online bestellen en geleverd krijgen. AutoFirst garagisten halen heel wat voordelen uit het loyaliteitsprogramma met dit erg makkelijke systeem.

TopMec

Met de TopMec web applicatie beschikt de monteur over een professioneel werkinstrument. Het is één informatiebron met actuele informatie voor alle gangbare merken, om onderhoud en reparaties uit te voeren volgens fabrieksspecificatie. Een professioneel werkinstrument dat extra omzet beoogt en dit in één enkele app.

 

 

Toolspecial

Toolspecial is de nummer 1 in gereedschappen en alle andere benodigdheden in de werkplaats. Garages kunnen de nieuwste topproducten bestellen tegen actieprijzen, via een online catalogus of het Toolspecial Magazine.

Mijngarage.be

Mijngarage.be is een innovatieve marketingtool voor het autobedrijf. Automobilisten kunnen via mijngarage.be een online afspraak inplannen voor het uitvoeren van een offerte bij een deelnemend autobedrijf in de buurt. Voor het autobedrijf kan mijngarage.be (nieuwe) klanten bezorgen en helpen behouden.

AutoScout24

AutoScout24 werd opgericht in 1999. Sindsdien groeide de in Brussel gevestigde onderneming uit tot de grootste Belgische automobielwebsite.

Van Heck Interpieces

AutoFirst profiteert van de jarenlange ervaring van België’s grootste leverancier van auto-onderdelen. Van Heck Interpieces slaagt actief een brug tussen kwalitatief hoogstaande producten en een innovatieve, digitale dienstverlening. Een mentaliteit die AutoFirst hoog in het vaandel draagt!

Neem contact op met ons

TELEFOON

+32 (0)2 255 84 99

AUTOFIRST

Van Heck Interpieces
Havendoklaan 14
1804 Vilvoorde

VOLG ONS

AutoFirst_Instagram AutoFirst_Facebook

Word lid van het autofirst netwerk

Maak een afspraak !

Uw gegevens